Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1 pakkkülmutatud pirukatainast (400 g)
-
1 purktuunikala (185 g)
-
2kanamuna
-
100 gvärsket spinatit
-
soola
-
musta pipart
- Määrimiseks:
-
kanamuna
Valmistamisjuhend
Sulata tainas pakendil oleva õpetuse järgi. Keeda mune 7 minutit. Auruta spinatit tilgas vees umbes 1 minut. Nõruta ja peenesta. Sega tuunikalast, tükeldatud munadest ja spinatist valmis täidis ning maitsesta. Rulli tainas nii õhukeseks leheks, et saad sellest lõigata 6 pirukasuurust tükki. Tõsta täidis tainatükkidele. Vajuta tainaääred nt tassiäärega kinni. Määri munaga ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 12 minutit või kuni pirukad on ilusti pruunid.