Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
250 gkana- või kalkunifileed
-
2 slõli
-
1 slvärsket riivitud ingverit
-
1küüslauguküüs
-
maitse järgi hakitud värsket tšillit
-
1keskmine porgand
-
1väike punane sibul
-
1vars sellerit
-
pool porrulauku
-
1 lvett
-
2kanapuljongikuubikut
-
1 dlkülmutatud herneid
-
0.5 slsojakastet
-
(soola ja purustatud musta pipart)
Valmistamisjuhend
Lõika liha sobiva suurusega tükkideks. Koori ja haki köögiviljad väikesteks tükkideks. Kuumuta vokkpann ja lisa pannipõhjale õli. Kui õli on kuum, vala pannile ingver, purustatud küüslauk ja hakitud tšilli. Kuumuta vürtse natuke aega pidevalt segades ning lisa lihatükid. Pruunista liha, kuni see on peaaegu valmis, ning vala juurde hakitud porgand. Prae veel paar minutit ning lisa ülejäänud köögiviljad. Prae veel üks minut pidevalt segades. Seejärel lisa vesi, kanapuljongikuubikud, sojakaste ja herned ning kuumuta keemiseni. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.