Liigitus
Koostisosad
-
200 gDigestive küpsiseid
-
150 gvõid
-
4 slroosuhkrut
- Täidis:
-
600 gmaitsestamata toorjuustu
-
200 gcréme fraîche´i
-
1 slriivitud laimikoort
-
1 dllaimimahla
-
2 dlroosuhkrut
-
2 tlvanillisuhkrut
-
4muna
-
2 slmaisitärklist
Valmistamisjuhend
Purusta küpsised kas köögikombainis või pane küpsised kilekotti ja vasarda taignarulliga. Sega küpsiste hulka suhkur ja sulatatud või.
Vooderda lahtikäiva vormi põhi (läbimõõt 24-25 cm) küpsetuspaberiga. Vajuta küpsisesegu vormi põhja ja äärtesse. Vormi 4-5 cm kõrgused ääred. Pane põhi pooleks tunniks külmkappi seisma.
Mikserda toorjuustu. Lisa ülejäänud koostisosad ning sega ühtlaseks massiks. Laota täidis põhjale. Küpseta kooki ahju keskmises osas 175 kraadi juures 1 tund. Kui koogi pind hakkab liiga tumedaks muutuma, kata see küpsetuspaberiga.
Lülita ahi välja ja lase koogil veel tund aega ahjus olla. Serveeri juustukooki järgmisel päeval. Hoia kooki külmkapis korralikult kaetuna.