Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
500 gvarajast kartulit
-
2 pakki(à 180 g) suuri külmutatud krevette
-
1pott tilli
-
2 slrapsi- või oliiviõli
-
0.5 tlsoola
-
2 slseesamiseemneid
-
1värske laim
Valmistamisjuhend
Lase krevettidel sulada kas öö läbi külmikus või tund aega toasoojas. Pese kartulid. Keeda kartuleid soolaga maitsestatud vees kaane all umbes 15 minutit või kuni kartulid on küpsed. Nõruta kartulid. Pane niiskuse eemaldamiseks potti kaane alla paar lehte köögipaberit. Nõruta krevetid sõelal ja vajuta krevette kergelt lusikaga, et liigne niiskus välja valguks.
Riivi laimi koor ja pigista mahl välja. Poolita keedetud kartulid ja pane kaussi. Lisa krevetid ja hakitud till, laimikoor ja -mahl, õli, sool ning seesamiseemned. Sega ja paku kas kala või liha juurde või võileiva lisandiks.