Liigitus
Koostisosad
- Tordipõhi:
-
200 gpiimata margariini
-
1.5 dlsuhkrut
-
1 dlõunapüreed
-
3 dlnisujahu
-
1.5 dlkartulitärklist
-
3 slkakaopulbrit
-
2 tlküpsetuspulbrit
-
1.5 dlkeevat vett
- Veel läheb vaja:
-
1sidruni mahl
-
3banaani
-
125 gtumeda šokolaadi pudingit
-
1 dlõunapüreed
-
2 dlõunamahla
-
1 dltarretisesuhkrut
Valmistamisjuhend
Tee lahtikäiva põhjaga koogivorm või ja riivsaiaga kokku. Vahusta või ja suhkur. Lisa hulka õunapüree. Sega omavahel kuivained ja lisa need veega vaheldumisi taignale, pidevalt segades. Vala taigen vormi ja küpseta ahjus 175 kraadi juures 45 minutit. Proovi küpsusastet tikuga. Lase põhjal enne vormist väljavõtmist jahtuda. Lase vormist välja võetud põhjal paar tundi seista. Lõika põhi kaheks võrdseks ümmarguseks osaks. Pressi kaussi sidrunimahl ja viiluta hulka banaanid. Pane tordipõhjade vahele pool banaanikogust. Nõruta peale šokolaadipuding. Tõsta teine põhi katteks. Määri tordi pinnale õunapüreed. Aseta peale ülejäänud banaanid. Kuumuta potis mahl ja sega hulka tarretisesuhkur. Lase segu keema. Lase jahtuda. Tõsta tarretiseleem lusikaga banaanide peale ja määri laiali.