Tootekirjeldus
Isuäratavalt mahlane ja suurema tailihasisaldusega toorsuitsupeekon sobib just inglise hommikusöögi valmistamiseks, kuid on suurepärane lisand ka teistele toitudele hõrgu suitsuse maitse andmisel Soovitame küpsetada enne söömist kas pannil või ahjus-just niinagu inglased seda teevad.Määri eelkuumutatud panni vähese rasvainega, lao peekoniviilud ühe kihina pannile ja küpseta aeg-ajalt pöörates keskmisel kuumusel 6-8 minutit, kuni peekon on kergelt pruunistunud. Ahjus küpsetades lao peekoniviilud ühe kihina ahjupannile ja küpseta 200 c eelkuumutatud ahjus u. 15 minutit.
Koostisosad
sealiha 95%, vesi, sool, suitsutuspreparaat, antioksüdant E301, säilitusaine E250
Päritolumaa
Poola
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 975 kJ / 233 kcal |
Rasvad | 18 g |
Küllastunud rasvhapped | 7,8 g |
Süsivesikud | 0,5 g |
Suhkrud | 0,5 g |
Valgud | 15 g |
Soola (%) | 2,6 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.