Maitsvad lihapallid
Meeldib
19 5
Sobib mulle
50%


Liigitus

Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab liha, Sealiha, Veiseliha, Pearoog

Maitsvad lihapallid

4-le inimesele

Lisa

Koostisosad

  • Põhitainas:
  • 2 dl
    vett (koort või hapukoort)
  • 1 dl
    riivsaia
  • 1
    muna
  • 1
    sibul
  • 1 tl
    soola
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • 1 tl
    paprikapulbrit
  • 400 g
    hakkliha
  • Kaste:
  • 2 spl
    sojakastet
  • 0.5 dl
    õunapüreed
  • 1 spl
    õli
  • 1
    sibul
  • 3 dl
    vett
  • 2 spl
    nisujahu
  • 2 dl
    köögikoort
  • 1 spl
    sinepit
  • 1 spl
    tomatipastat
 

Valmistamisjuhend

Sega riivsai vedelikuga ning lase paisuda. Koori ja haki sibul. Soovi korral võid sibula pannil pehmeks praadida. Lisa sibul, muna, maitseained ja hakkliha riivsaiale. Sega ühtlaseks. Kastme valmistamiseks hauta hakitud sibul pannil õlis klaasjaks. Sega nisujahu veega ning vala pannile. Kuumuta korraks keemiseni. Lisa koor ja maitseained. Maitse. Tee käed veega märjaks ja vormi segust lihapallid. Küpseta lihapalle ahjus 200 kraadi juures 20 minutit või nakkumatu pinnakattega pannil väheses rasvas, kuni need on küpsed.