Meeldib
8
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
4 dlpiima
-
1 pakk(400 g) külmutatud kartulipüreed
-
1 pakk(150 g) külmutatud spinatit
-
0.5 tlsoola
-
2 slmargariini või võid
- Lisaks:
-
500 gnahata lõhefileed
-
1 pakk(180 g) külmutatud suuri krevette
-
2laimi mahl
-
0.5porrulauku
-
1pott tilli
-
1 slpurustatud roseepipart
-
1 tlsoola
-
1 dl(köögi)koort
Valmistamisjuhend
Lase piim teflonpotis keema, kogu aeg segades. Lisa kartulipuder ja külmutatud spinat. Keeda 10 minutit, vahepeal segades. Lisa sool ja rasvaine. Sega ühtlaseks. Lõika lõhefilee tükkideks ja lao tükid ahjuvormi põhjale. Lisa krevetid. Pigista peale laimimahl. Lõika porru pikuti pooleks ja loputa korralikult jooksva vee all. Lõika porru ribadeks ja pane ahjuvormi. Lisa ka ülejäänud ained. Tõsta peale kartulipuder. Küpseta 200-kraadise ahju keskmises osas 30–40 minutit.